Upoznavanja sa devojkama i ženama iz Srbije

11/08/2009

upoznavanjaDobro došli na SMS Upoznavanja - sajt namenjen upoznavanju sa devojkama i ženama iz Srbije!

Sajt SMS UPOZNAVANJA je napravljen sa ciljem da se učesnici prvenstveno dobro zabave, uz mogućnost da se upoznaju sa nekom od devojaka i žena.

Molimo Vas da ne budete napadni i tražiti od devojaka lični broj telefona ili kontakt adresu po svaku cenu, jer ne znaju ko je sa druge strane i žele samo da Vas bolje upoznaju. Ako Vam neka od devojaka ne odgovori odmah, budite strpljivi jer verovatno nisu u mogućnosti da se dopisuju u tom momentu. One čekaju Vašu poruku. Sve je uživo, nemojte biti stidljivi nego ih pitajte sve što želite.

Servis je dostupan i u funkciji non-stop, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, tako da možete da ih kontaktirate kada god poželite.

 

 Devojke i žene na chatu:

Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja Upoznavanja

0 Comments Add your own

Leave a Reply


Dobro došli

Kategorije

Moji linkovi

Devojke i žene na CHAT-u

Upoznavanja